søndag den 22. august 2010

Se lige hvad katten slæbte ind....


.... nede fra storskald i gården. Containeren var blevet fyldt op i fredags, da jeg kom hjem fra arbejde, og min nysgerrighed fik mig til at klatre op, og hænge på kanten, med r.. lige i vejret (morsomt syn). Deroppe spottede jeg møblet, fik det egenhændigt trukket hen til kanten, bakset udover kanten og løftet ned. Hvor der er vilje er der kræfter....:)
Denne gamle, måske ikke så kønne, men ret specielle "kommode", med masser af krummelurer, 2 runde hjørneskabe og 2 skuffer, ja faktisk kun 1 skuffe, kunne desværre ikke se den anden, får nu en chance i vores hjem.


Jeg vil lægge en plade ind i hullet hvor skuffen har været og lave en lille åben hylde.
Min mand foreslog faktisk at det skulle blive vores nye tv-bænk, og må sige at he´s got a good point there. På den åbne hylde kan DVD-afspilleren så lige stå.
Og så skal det males, fordi vi har så meget træ her i lejligheden i forvejen og kommoden har samme farve som vores parket, så det hele flyder sammen.
Men jeg kan ikke lige bestemme mig for en farve, og har været inde på Flüggers ret smarte hjemmside og leget med farver. Jeg stemmer for
noget vildt, gul, lilla..., måske tapet??

11 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god idé at bruge det til tv bænk . Jeg vil stemme for at det bliver malet i en stærk farve :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte også lige TV-bænk da jeg så hullet. Og sikke et flot møbel iøvrigt :)

  SvarSlet
 3. Fantastisk fund du har gjort. Jeg kan se det for mig i en flot gul og med sorte håndtag :-))

  SvarSlet
 4. Jeg tror simpelthen at I har ret, at det skal være en stærk farve, som står i kontrast til det gamle møbel. Og jeg er også ved at være ret lun på gul. Sorte håndtag, ja, det er værd at overveje Citronmoster, havde ikke lige selv tænkt tanken, men det kunne faktisk se ret flot ud.
  Stine:)

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå du slæbte den ind, for føj den er fin :-) Jeg ville måske male den sort, og så male håndtag og alt det inden i (dvd.hylden) gul. Eller evt. male overfladen og bunden sort og resten gul.. Hmm - mange muligheder.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 6. Hei containerdykker!
  Så herlig med et containerdykk!!! Synes virkelig det var verdt det. Riktig et sjarmfullt møbel har du fått fatt i og jeg gleder meg over at det skal få et nytt liv i fresh drakt hos deg.
  Det blir sååå spennende å se det etter makeover`n!
  Ha en fin søndagskveld og ny uke!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlet
 7. Sikke et kup.. Jeg finder aldrig noget så fantastisk... Det er der bare folk som er gode til.. men ikke mig...
  æv.... vil ellers så gerne.

  Jeg vil til gengæld glæde mig til at følge med i farvevalget..

  Jeg er ikke så modig, ¨så jeg er nok til sort eller rubinrød..

  Lone

  SvarSlet
 8. Heldige dig! Jeg stemmer for gul - eller måske hot pink :-) Orange er osse godt, og mørk turkis, og lilla... altså måske stemmer jeg bare for noget m. pang!!! KH lisbeth

  SvarSlet
 9. Den kommoden var kjempefin! Gleder meg til å sjå kva farge den får! Mykje spennande her på bloggen din! Eg følger med deg, men har hatt lite tid til å legge igjen kommentar i det siste.. No kjem eg snart på besøk til Danmark også. Skal på jentetur til København neste helg, og gleder meg som ein unge!
  Fin søndagskveld til deg.:)

  SvarSlet
 10. Den bliver totalt lækker med lidt farve og en hylde. Jeg stemmer for Tv-bænk!

  SvarSlet