torsdag den 5. august 2010

Skønheden i en grøftekantHer behøver jeg vist ikke sige så meget, andet end at jeg nåede at lege RIGTIG meget med mit kamere i sommerlandet, så jeg har et hav af blomsterbilleder, som jeg nu leger med i PhotoScape, "monterer", redigerer, gør større og mindre, med eller uden rammer.... Hvad virker bedst?
Hvad skal være min "stil" fremover, rent billedemæssigt?
Er der nogen af jer, som også eksperimenterer og er i tvivl om deres blog´s stil?

5 kommentarer:

 1. Min blogs stil? Helst ikke en fast opskrift, men gerne at prøve alt muligt af...

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  kan godt følge dig. Det er også sjovt at lege, jeg bliver lidt "høj" af at finde nye teknikker jeg kan administrerer. Har altid været komplet idiot til en computer.
  Tænker bare også at for meget forskelligt til tider kan virke forvirrende. Men hov...., så megen forskel er der da heller ikke her på bloggen, mest bare billeder med eller uden ramme, større eller mindre.

  stine:)

  SvarSlet
 3. Du tager fantastiske billeder :-)

  SvarSlet
 4. Hej Stine,

  Jeg er faktisk helt vild med "diptych" — altså dét at sætte to billeder sammen til ét. Både når billedet viser noget langt fra og tæt på — eller når når de to halvdele fremhæver hinanden. Dét kunne du da godt udforske lidt. Der er fx inspiration at hente på Flickr: http://www.flickr.com/groups/dyptichs/

  Mht billeder er det vigtigste dog, at de er dine egne. Og for guds skyld UDEN rammer. Rammer er noget, man bruger til begravelser :)

  Sommerhilsen, LS

  SvarSlet