fredag den 13. august 2010

Børnemode


Har siddet her til morgen med reklamer, brochure og magasiner fra gårsdagens besøg på børnemodemessen Ciff i Bellacenteret og CPH KIDSFASHIONFAIR i Tappehallerne/Carlsberg.
En dejlig, men lang torsdag med masser af inspiration og indput. Tøjet på messen kan forhandles i forretningerne sommeren 2011, så du skal kigge et lille år frem i tiden, når du kigger på farverne herunder. Jeg har forsøgt at blande de farver, som jeg hæftede mig mest ved og som jeg samtidig synes var gennemgående og repræsenteret i flere af standene.


Der er stadig lilla i flere nuancer til pigerne, men den lilla farve kan man så sandelig også få til de seje dreng. Jeg fornemmer ellers farven lilla er på retur igen. Jeg tror dog ikke at farve vil forsvinde helt, men den vil sikkert ikke være at finde på ALT, som det har været tendensen de sidste sæsonner. Lilla mener jeg vil bliver aflyst af en "hindbær-rød". Nuancer som soft pink, laks og fersken er også strækt på vej. Dertil så jeg "dådyr-brun", en lille snert army og en kras gul, som klæder de skønne "bær-farver" rigtig godt.


Hos drengene er der klar grøn, turkis (som jeg ikke kan blande), army, "dådyr-brun" og igen den skønne gule.
Men husk på, at det her er min fortolkning af farvetendenserne. Øjne ser forskellige. Og man kan sagtens se mange andre lækre farver. Ellers er et tema som det maritime er også strærkt på vej på børne fronten. Mørkeblå, hvid og rød og en masser striber.....

.... og hvem eller hvad ligger min 2 skønne kollegaer så på lur efter.....

.... selvfølgelig!! Vores alle sammen smukke, smukke Kronprinsse Mary.

5 kommentarer:

 1. Jeg er enig med den gule... jeg elsker selv den farve i øjeblikket... den knald gule og den knald grønne... men hvad er der blevet af den lyserøde og pinke? De farver er ved at komme lidt på hitlisten herhjemme... Vi kigger på pinke briller til den store... er det helt skævt? Kærligst fra C

  SvarSlet
 2. Hej Christina,
  nej jeg synes ikke den pink er væk, men den er blevet lidt "blødere" i tonen, soft-pink, som jeg kalder det i mit oplæg. De pink jeg lagde mærke til som noget nyt har knap så meget blå i sig.
  Men alt er jo relativt. Den pink som du sikkert snakker om, er der stadig, faktisk er alle farver på en messe på en eller anden måde repræsenteret, der er bare nogen farver som man ser mere og som virker nye. Og de farver som jeg synes virker nye, er de farver som jeg har vist i mit farveoplæg.
  Omvendt kan man sige at hvis det var en anden som havde set på de samme ting, som jeg så på i går torsdag, kunne det være at han eller hun havde set noget andet.
  Det kommer jo også lidt an på hvilken stil man er til....
  Men i bund og grund, har jeg helt klart den holdning, at når man skal kigge på "vigtige" ting som briller, skal man vælge den farve som klæder barnet/dig selv og ikke hvad moden dikterer. Du/I skal vælge den pink, som har den blå eller rød tone som klæder dit barn. Så kan I lege med tørklæder, bluser, bælter m.m. når det gælder mode farver.... (og igen, det er min mening!!)
  Stine:)

  SvarSlet
 3. Det er skægt med farver, det tyder på at der kommer mere klare farver på tekstilerne til næste år, men nogle er til kolde farver, andre til de mere varme, men de grå/sorte går alligevel aldrig af mode, jeg er selv til det sorte og syntes faktisk at tendensen de senere år, med at blande sort og brun er vellykket. når man ser bort fra bælte kontra fodtøj.
  Med hensyn til briller syntes jeg klart at de markerede klæder mig bedst og så kan man bruge en mulighed mere for at matche.
  God søndag Stine.

  SvarSlet