fredag den 3. december 2010

Genbrugs-robot....

... eller ??
Sidste jul, samlede min mand alt det pap m.m som var tilbage efter at alle gaverne var pakket ud, og det var ikke så lidt. Og sådan tror jeg desværre, at det er tilfældet mange steder. Oceaner af bånd, papir og pap, som ryger lige i skraldespanden.
Ja, jeg må nok indrømme, at jeg er lidt ligesom min mormor, som sidder og glatter båndene og papiret ud og siger:"... at det hele kan bruges igen. Under krigen havde vi ingen ting, så du må ikke bare smide ud...".

Så I kan nok forestille jer, hvor glad jeg er for min skralde-robot, som min mand har siddet og klippet og klistret af nogle af børnenes skralde-playmobil-kasser.
Denne lille genbrugs-robot holder jeg meget af. Fjollet måske, men den gør mig glad, farverne, formen, men også tanken om at et par kulørte kasser som ellers bare skulle smides ud, er blevet brugt til noget "fornuftigt", eller i hvert fald genbrugt.
Hvad gør I af jeres "skrald"?

13 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin :)
  Jeg gemmer alt gavebånd og papir, hvis ikke andre når at krølle det sammen og smide det ud...
  gavebåndet bliver der foldet stjerner af og papiret bliver brugt til kort og andre klippe klistre ting...

  SvarSlet
 2. Åhh vilken fin robot! VAd skicklig din man är ;-)
  Våra barn leker oftast med kartongerna mer än de leker med sina julklappar...

  SvarSlet
 3. Den er i hvert fald lavet med kærlighed og er super bæredygtig, jeg ville også sætte pris på sådan en fin robot,

  Jeg får tit afvide jeg er ved at være en gammel kone, for jeg gemte meget papir og æsker fra sidste år, mest fordi det er så fint, og jo det kan altid bruges til lidt af hvert, og enkelte af kasserne er de der gode nogen fra H&M i friske farver, nogen var med fine juletryk og søde glansbilled tryk. min stadfars mor gemte også altid papirer det blev glattet ud og puttet i lommer, og efter hendes død har jeg med stor glæde arvet det hele, og nøj en fin samling der er :) så jeg er stor tilhænger af af gemme og genbruge og se muligheder i skrald. tak fordi du delte din robot :)

  Kh sara

  SvarSlet
 4. Fin robot. Jeg gemmer det gavepapir og bånd der ikke er flået i stykker :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den sej den robot. Jeg gemmer det pæne papir, hvis det kan bruges igen, ellers ryger pap og sådan bare i skralderen.

  SvarSlet
 6. så trivelig da, Stine:)Flinke mannen din:)

  Fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin. Her gemmes æsker og noget papir og bånd, som kan laves om til fine Shane-ting. Ellers ryger der bare alt alt for meget skrald i skraldespanden/papirindsamlingen. SUK

  SvarSlet
 8. Dette var en kjempefin gjenbruks-robot:)

  SvarSlet
 9. Pænt bånd i min båndkurv, pænt OG glat papir ud i den beholdning. Resten på genbrugspladsen med flaskerne, dåserne, plasten og aviserne. :-) Men sikke en fin pap-robot.

  SvarSlet
 10. Sikke en fin robot. Jeg gemmer alle papæsker, dåser, glas mm. Til stor fortrydelse for min mand... Nej, altså, boblekuverter og papæsker bruger jeg til at sende ting i. De kan jo bruges igen og igen. Mine børn er også opdraget til det og spørger tit, om vi skal lave "Shane-ting" ud af alle de dimser vi har samlet. Det er godt at lære børn og voksne at genbruge det, der genbruges kan:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 11. Dejlig robot og en skidegod ide...Jeg har et sindrigt skralde-sorteringsystem , hvor alt der kan genbruges bliver sorteret og gemt. Ahemm, jeg har godt nok meget "skrald" rundt omkring i huset...Min mand mener det snart er nødvendigt at bygge en stålhal, hvor jeg kan opbevare mine genbrugsdimser... Visse, vasse
  Du har for noget tid siden spurgt til nogen af mine perler, men jeg ved ikke lige hvilke du mener...måske vi kan lave en lille byttehandel?

  SvarSlet
 12. Hej Kirsten,

  jeg mener dine helt fantastiske stof perler, du laver af dine allermindste stof rester.
  Et armbånd af dem kunne være helt fantastisk:)
  Stine

  SvarSlet
 13. Jeg smider desværre nok alt for meget ud... Får faktisk kun gemt bånd og de rigtig fine æsker. Men min mand er heller ikke klippe-klistre typen :-)

  SvarSlet