mandag den 6. december 2010

Mangler du inspiration og...


... opskrifter på strikkede julekugler, så kig med her. Den svensk/norske designduro Arne og Carlos har lavet en ny julekugle-strikbog, med rødder i det traditionelle skandinaviske mønsterstrik. Jeg har aldrig hørt om dem, før jeg her til morgen, så et indlæg om dem på denne blog. Derudover synes jeg at det er meget inspirerende at se på deres skønne klassiske designs med et twist:) Bemærk f.eks sweateren med pac-man, sikke en skøn humor!

6 kommentarer:

 1. Ja, disse to herrene er veldig inspirerende. Jeg var så heldig å var på et inspirasjonsforedrag med dem her i august, og det var skikkelige trivelige karer. jeg har strikket to slike julekuler og håper å få til noen flere...hilsen Anne Lise

  SvarSlet
 2. de er jo super seje de to gutter, og lækre designs de laver, det er den slags der giver mig lysten til at lære at strikke.

  tak for link :)

  SvarSlet
 3. Disse gutta har virkelig blitt populære i høst.

  SvarSlet
 4. Min gode veninde har deres super seje striksager i butikken - til begge køn - så var godt bekendt med dem... Men vidste ikke lige de lavede sådan noget også?!!! Tak for tippet

  SvarSlet
 5. Det er da sjovt, jeg så også et indlæg om dem i går på en anden blog. Jeg havde aldrig hørt om dem før:), men der var mange på Ravelry, der havde strikket huer og kugler og sweatre.

  SvarSlet
 6. For fedt at se to mænd, der laver så sejt design - cool!

  Knus Karen Marie

  SvarSlet