Julemuffins
ca. 20 stk
1,75 dl vindruekerneolie
1 tsk vaniljesukker
100 gr brun farin
100 gr brun farin
2 æg
100 gr valnødder
3 dl æbler
2 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
½ tsk bagepulver
1 tsk natron
3/4 tsk fint salt
300 gr mel
Pisk æggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olie. Riv æblerne (tryk saften ud af dem, hvis de er meget fugtige).
Hak valnødderné groft (rist dem evt. først).
Bland æble og valnødder i æggemassen
Sigt mel, salt, natron, bagepulver, kanel og ingefær over og bland dejen omhyggeligt.
Kom dejen i papirforme, de skal være 3/4 fulde.
bag dem ved 200 grader i 20-30 min, til der er hævede og let brune.
Lad dem køle af og server dem straks.
Børnene ville have glasur på, så vi blandede en lyseblå og strålende frostklar julehimmel og strøede med snefnug.
Tak for opskriften. De lyder godt nok lækre...
SvarSletEj hvor lyder de bare lækre, de må helt sikkert afprøves.
SvarSletUhm tak for opskriften, dem skal jeg prøve at bage.
SvarSletMmmmm, den må prøves. Takker for opskrift :-))
SvarSletmmm, disse liker vi, det ser jeg av oppskrifta:)
SvarSletVi har allerede bakt blåbærmuffins, men vi får se hva vi får tid og overskudd til:) Skal jaffal gjemme oppskrifta:)
TAKK:)
klem fra Trine:)
mums både ser og "lyder" lækre -
SvarSletskal da prøves ♥
tak fordi du deler :)
kjh♥
Takk for oppskriften, de ser gode ut:)
SvarSletUhm -dem glæder jeg mig til at få afprøvet. Tak fordi du har lyst til at dele opskriften med os :0)
SvarSletHa' en dejlig dag