lørdag den 4. december 2010

Jeg ved godt...

... hvad jeg ønsker mig til jul. Og ligesom med de skønne julekugler, som du kan se i et tidligere indlæg, stod jeg på sammen måde og savlede over alle de skønne Mummikrus i Åhlens i Malmø. Jeg kan simpelthen mærke at jeg behøver et krus eller flere.... :))Hvad ønsker du dig?
Ønsker du dig noget, som jeg også burde ønske mig???:))

10 kommentarer:

 1. kommer næsten til at fortryde at det var en skøn lille pige, som arvede mine pigers mummi bamser, som manden har haft med hjem fra Finland, da han rejste dertil.....men også kun næsten... synes det cool at du bare er faldet for Mummi, selv ville jeg blive bange for at blive træt af dem, men bliver glad jo når jeg ser tegningerne. Jeg ønsker mig et stort lækkert dejfad, som både kan bruges til en ordentlig portion bolledej og som serveringsskål, når hele den pukkelryggede kommer på besøg. Håber du får en god december og en dejlig jul

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Et stort dejfad er en god ting. Men kan på det varmeste anbefale Tupperwars hæveskål med låg. Kan vist fås i flere størrelser. Kønt er det ikke, men smart og yderst effektivt. Låget gør at dejen hæver hurtigere og skålen kan stilles i varmt vand i vasken og hæve endnu hurtigere.
  Jeg fik den største skål i gave en gang, og nu bager jeg bare én gang om ugen, en ordentlig potion lækre madpakke-boller som vi selvfølgelig spiser en masser af mens de er nybagte. Men som vi også fryser ned i poser, så vi kan tage en pose ud hver aften, så der er "friske" boller om morgenene til madpakken.

  God december til dig Stine:)

  SvarSlet
 3. Stine jeg er helt enig i at tupperwareskålen er ugly as hell, men for pokker den er fantastisk!

  Jeg ønsker mig noget fra Normann copenhaven mormor design http://www.shop.normann-copenhagen.com/products-mormor-(0038).aspx
  Det er bare så hyggeligt!

  Og behøver jeg sige noget af din venindes design også!!!

  SvarSlet
 4. Skønne Mummikrus. Jeg ønsker mig en Nespresso mælkeskummer. Prøver at lokke resten af familien med at den er super til varm kakao ;-)

  SvarSlet
 5. Ah, skjønner godt du ønsker deg de fine mummikrusene :) Jeg ønsker meg en kaffemaskin...en ordentlig en, der en må stappe espressoen selv.. mmm, deilig kaffe..

  Marit

  SvarSlet
 6. Mummikruser er bare de søteste og beste kaffekopper ever ;)

  Jeg ønsker meg en Dualit vannkoker og selskinnsko (fyfy, men fint) ;)

  SvarSlet
 7. jeg er vist også kommet til at ønske mig en mummi kop, og de fine sakse med mummi i julegave. så jeg håber inderligt på at få min første mummikop.

  SvarSlet
 8. Åh, jeg ønsker mig også Mummi kopper. Og et stort retro vægur der kan vise både, dato, måned og år. Det ønsker jeg mig allermest :)

  SvarSlet
 9. Jeg ønsker mig et rensdyrskind :-) Men manden mener det må være nok med både ko- og lammeskind i stuen, så må til af finde på alternative ønsker...

  SvarSlet
 10. Ohh, jeg synes også de er helt fantastiske. Jeg tænker at det må være lidt lidt nemmere at stå op hver morgen hvis man bare havde sådana nogle pæne kopper. Jeg har kun en, men er godt nok glad for den.

  Ellers ønsker jeg mig en kat tror jeg. Det kommer jeg i hvert fald ikke til at få! :)

  SvarSlet