lørdag den 4. december 2010

Så har jeg trukket lod...

... i min 1. års fødselsdags give away og inden jeg afslører de 3 vindere vil jeg sige jer tak for alle jeres bekræftende og søde kommentarer. Dem har jeg allesammen læst med et smil på læben og kan bare sige at de varmer helt ind i skroget og det inderste hjertekammeret, tusinde tak.
Jeg så Thora på dette julemarked i dag (hvad jeg købte der af skønt julepynt, skal I få at se i næste uge:)), og kan fortælle at hun også er så stolt af al jeres ros. Og nu til selve lodtrækningen. Vinderen af Thora´s skønne vase blev Fru Christensen.


Brochen blev vundet af PUK.


Og de 3 skønne hjerter af Julia Runge.

Tillykke med gevinsterne til jer alle 3. Allerede på mandag har jeg tid til at få sendt gaverne til jer, så hvis I vil være så søde af sende mig jeres adresser på stihj@sol.dk.
P.S. Kære Anne, jeg håber inderligt at du har heldet med dig juleaften og finder en af Thoras vaser, som du ønsker dig så inderligt, under juletræet;)

11 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinnerne! Og god søndag til deg, Stine!

  mvh Solrosa

  SvarSlet
 2. Jubi, hvor er det bare dejligt! Det vil jeg glæde mig til. Lige i denne tid kan jeg godt bruge lidt opmuntring, og så er jeg en heldig lille dame i din giveaway. Tak, Stine. Og tak, Thora.
  Kh Puk

  SvarSlet
 3. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne. En fin start på julen med slike fine premier! (...det ble ingen julekuler fra Åhlens igår, men fine sopper fra Søstrene Grene) God helg, Stine:-)

  SvarSlet
 4. Heldige heldige HELDIGE vindere tusind gange tillykke ;-)

  Stine!! Det marked skulle du da lige have hevet mig med til ;-))

  KH

  SvarSlet
 5. Gratulerer til de heldige vinnerne!! God søndag til deg, Stine :)

  Marit

  SvarSlet
 6. *ærger mig*
  Tillykke til vinderne. GID DET VAR MIG!!!!!!!

  SvarSlet
 7. Tillykke til de heldige! Æv til mig! ;-)

  SvarSlet
 8. Hei Stine! Du lurte på hvordan jeg setter sammen bildene. Jeg legger dem inn på innlegget først som lite bilde, og så plasserer jeg dem to og to ved siden av hverandre. Det var litt vanskelig å få det til riktig først, men det gikk etterhvert. Vanskelig å forklare nøyaktig, det hadde vært lettere å vise deg!!!...vet ikke om du ble noe klokere, men kanskje jeg kan lage en bildeserie til deg om du ikke får det til! hilsen Anne Lise:-)

  SvarSlet
 9. Juhuu....hvor er jeg heldig. Glæder mig rigtig meget til at se den "live". Den er jo bare utrolig smuk. TAK.

  SvarSlet