søndag den 2. maj 2010

En søndag i skoven

Efter en dag med rengøring i bedste "Pippi-stil", tog vi cyklerne gratis (1. søndag i hver måned) med i S-toget og kørte en tur i Hareskoven.....

7 kommentarer:

 1. Hej Stine.
  Hvad laver du med køkkenlågerne? Er du ved at bestemme dig for en farve... eller?
  Jeg er vild med cykelpynten. Jeg skal nok melde mig til din give away en af dagene.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej:)Stine
  det ligner en vaskeægte dejlig familietur I har jer der.
  Smukke billeder, æælsker anemoner i skovbunden, man skal helst have en lille buket med hjem til at sætte i et lille glas, men jeg kan alligevel bedst li dem ude i skoven.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Hei Stine :))Så herlig det var å klikke seg inn på bloggen din og finne de nydelige vårbildene fra skogsturen! Jeg elsker våren og synes det er den beste årstiden. Da våkner alt til liv igjen og lufta kjennes så frisk og ren. Du lager helt fantastisk nydelig street art og jeg er helt fascinert.Jeg er ikke så flink til å delta på giveaways men denne gangen vil jeg delta. Jeg skriver selvfølgelig gjerne et innlegg om bloggen din :)
  Jeg kunne nesten ikke rive meg løs fra bildet av de glade heklede blomstene til sykkelen :)
  Min sykkel ligner på din. Som en trivelig gammel sort damesykkel med kurv foran. Jeg elsker å sykle og bruker sykkelen mye etter at vi flyttet fra Oslo og ut på landsbygda.
  Nå skal jeg hente meg en kaffekopp til før jeg begynner på dagens bunker her. Ha en fin dag videre. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Hej Malene,
  spørgsmålet om køkkenlågerne skal males og om det er farveprøver vi har sat på for at finde ud af hvilken farve vi skal vælge, har vi fået forståeligt nok, rigtig mange gange:)

  Men nej, det forholder sig helt anderledes. For det første glæder jeg mig til den dag vi har råd til at lave et køkken i vores egen stil, dette er sat ind af den tidligere ejer, et ½ år inden vi købte lejligheden, så det må blive lidt endnu.

  For det andet, så er det sådan hos os at det er mig som står for ommøblering og maling i lejligheden, og det gør jeg i stor stil og gerne når Jakob har været væk på mandeweekend eller i forbindelse med sit arbejde.
  Men min mand har helt klart også en holdning til hvordan han vil bo, og han giver ikke at bo i en udstilling, som han klart udtrykker det!!
  Og så er det sådan at nogen gange når den stakkels mand kom træt hjem til et hjem der ser anderledes ud end da han tog fra det, og tingene ikke ligger som de gjorde om morgenen, så bliver han lidt knotten.

  For lidt over et års tids siden, malede jeg endevæggen i vores stue petroleumsblå, og Jakob fik et chok da han kom hjem,så... weekenden efter var jeg afsted og da jeg kom hjem havde han klippet alle de der kulørte firkanter ud fra en plakat vi sammen havde købt på en udstilling vi havde været på i Berlin med en kunstner som hedder Barbara Bloom.
  Det var hans demonstration....og sjovt og hyggeligt nok, skaber det altid en dialog med gæster, venner og nye besøgende i vores lejlighed, om farver,kunst, indretning og kønsroller...., så helt tosset er det nu ikke:)
  Hvordan er det hjemme hos dig eller jer andre med hensyn til mændenes mening om indretning??

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Hej Benedicte,
  jeg bliver så glad for dine kommentarer, der længde og indlevelse. Jeg føler virkelig at du giver dig tid og tænker dig om hvad du skriver, og jeg kan bare sige at det luner...:)
  Og jeg er da super glad for at du gerne vil deltage i min give away, specielt når du skriver at det ikke er noget du ellers gør så meget. Jeg kan godt forstå det, det griber lidt om sig, men det er jo også en måde at vi nye "bloggere" kan gøre opmærksom på os selv, for ellers tror jeg, og kan mærke på mig selv, at man/jeg kan være lidt tilbøjelig til at gå ind på de samme blogs og kigge. Jeg har faktisk øvet mig lidt i at kigge videre på andre blogs, og glæder mig over al den kreativitet jeg har opdaget....
  God dag til dig Benedicte, kh. Stine

  SvarSlet
 6. Hej Stine.
  Herhjemme får jeg lov til at komme igennem med de fleste af mine idéer. Min mand har rigtig god smag og også sans for indretning, så vi kommer for det meste frem til noget fornuftigt. Hvis jeg bliver for vild sætter han foden ned, hvilket jeg er rigtig glad for at han gør. Jeg kan rigtig godt lide, at vi er to om at tage beslutningerne, for det er jo vores hus og os begge, der skal bo i det.
  Jeg påtænker faktisk at lave et boligindlæg på min blog inden længe. Du skal være så hjertelig velkommen til at kigge forbi.
  Kh. Malene

  maleneshverdage.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Skønne billeder.
  Tak for hilsen på bloggen. Jeg skal nok give praj når der er "slik" i butikken....

  Karen

  SvarSlet