onsdag den 12. maj 2010

Taske til regnvejr

Denne skønne, sjove, morsomme, fantasifulde og farverige taske, købte jeg sidste år af en ung, meget kreativ og super dygtig pige, på den gang 15 somre, som havde lavet en lille produktion af taskerne til salg.
Jeg faldt straks for taskens humor. Tasken er lavet af et stk. vaflet badehætte og har skønne detaljer, som en hanken af metal "snor" man bruger til propper til vaske og badekar og skønne farverige blomster, syet på med perler:)


Og selv om jeg kom i tanke om tasken igen, på grund af al den regn som er faldet i dag, og at den er ideal at have med sig i dette m.. vejr, så er den lige så fancy og opsigtvækkende på en dag med høj sol og bikini-vejr....:)

Hvis der er nogen som er interesseret i at købe en tilsvarende, kan jeg sagtens formidle kontakten.

9 kommentarer:

 1. Hvor jeg dog elsker den slags "påhit" så den anden dag en pige med en taske lavet af en børnetshirt med et fedt tryk på!

  SvarSlet
 2. Hvor skønt. Sikke en ide. Smuk farve
  Merete

  SvarSlet
 3. Jeg tilslutter mig.... den er da bare for skøn har lige taget mig selv i at sidde med et stort smil, dejligt med sådan et kreativt indspark på en ellers lidt trist dag.

  SvarSlet
 4. hei Stine
  Jeg gir meg over og applauderer denne unge jentas grenseløse fantasi!!! Tenk en badehette!!
  Synes vesken er helt tvers gjennom sjamerende, en riktig gladveske. Jeg hilste til Kardemomme fra deg også.
  Ha en fin kveld.
  Stor hilsen fra kaspara

  SvarSlet
 5. Din blog er en kæmpe humør-buster. Hvor er det fedt at følge med i den, skønt mit eget krativitetsniveau er så sølle.. Håber at I alle har det godt.
  Kærligst
  Ida
  PS. Må se at få skrevet til Jeanett, så vi kan finde en dato til en tøseaften på Sokkelund...

  SvarSlet
 6. Hej søde Ida,
  så fandt du lige mig her:)
  Skønt at høre fra dig, og ja, jeg synes bestemt at vi skal mødes på Sokkelund snarest og gerne med Jeanett, så lav endelig en aftale, jeg er frisk!
  Stine:)

  SvarSlet
 7. Sikke en herlig badetaske :)
  Hun har da designerpotentiale, den unge pige.

  Klem

  SvarSlet
 8. Så en pige i et vandland i dag med sådan en pung og gik hjem og goglede og fandt din blok. Pungen/tasken var uden rem og blomster, men samme farve. Tror du det er samme pige der har lavet den? er nemlig lidt intresseret:)

  SvarSlet