fredag den 28. maj 2010

Håndarbejde med 4. klasse

Sidste fredag, fredagen før Pinse, tog jeg fri for arbejdet og tog ned på Selma´s skole for, sammen med 4 bedstemødre, at undervise halvdelen af 4. klasse (12 elever) i at strikke.
Det var en rigtig skøn oplevelse, hvor koncentration og vilje stod i højsæde og der blev kæmpet med strittende pegefingre og svedige hænder....:)

7 kommentarer:

 1. Jeg har også 2 håndarb.hold i 4. klasse - og det er bare super hyggeligt.

  De elsker det - i hvert fald når man selv brænder for det man laver.

  Smil herfra

  SvarSlet
 2. Hø hø. Da August (4. klasse)skulle lære at strikke for nylig skulle jeg også med på skolen med en masse bedstemødre. Jeg blev desværre forhindret af arbejde men nu glæder jeg mig til på torsdag, hvor jeg først tager en sydag i Sofias børnehave og derefter to håndarbejdstimer i Augusts klasse.
  God dag til dig.
  Maria

  SvarSlet
 3. Jeg tager hatten af for dig og eleverne. Jeg har selv prøvet at lærer elever i 4. og 5. klasse at strikke. Uden stort held. Men fedt at det kan lade sig gøre. Underviser du i håndarbejde i folkeskolen? Det gør jeg, har en masse ideer som jeg gerne vil have en at udveksle med.:-)

  SvarSlet
 4. Hej Stine
  Hvor lyder det hyggeligt. Jeg har så sent som i går spurgt min mor, om hun ikke ville med mig i skole i et par billedkunsttimer, for hun har nogle gode ideer til collage mm.

  Jeg har forresten nævnt dig på min blog i dag. Kig ind, søde du.
  KH Puk

  SvarSlet
 5. Hej Stine - he he jeg var pludselig 25 år tilbage i mit liv - hvor FRU HØKILD skulle lære mig at brodere korssting... puha jeg var bange for hende.... det ser mere hyggeligt ud hos jer! Kærligst fra C

  SvarSlet
 6. Hej Stine
  Ja det lyder rigtig hyggeligt. Det tror jeg faktisk, jeg vil foreslå på mine sønners skole, at lave nogle timer med undervisning "udefra" med div. strikke kyndige mødre og bedstemødre. Tak for den gode idé :)
  Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Selv tak, det var faktisk rigtig, rigtig hyggeligt. Der var en super rar stemning, som jeg tror også skyldes at vi var så mange "lærer", så der var nok hjælpende hænder.Drengene var specielt koncentreret og aktive, jeg var faktisk ret imponeret!
  Stine:)

  SvarSlet