tirsdag den 18. maj 2010

Husk min farverige, neon, street art-give away.....:)

Jeg må sige, at jeg er meget, meget rørt, glad, stolt og smigret over alle de skønne kommentarer I har skrevet til mig under mit forårs give away indlæg. Det er helt vildt så mange der har lagt en kommentar, det havde jeg slet ikke regnet med, tak!!

Jeg sagde i første omgang at den 3. blomster-neon-streetart-cykelstyrspynt var en hemmelighed, mæææn..... jeg kunne ikke nære mig, så her får i lige den sidste i samlingen (den med den orange bund) at se.
Og samtidig er dette indlæg en reminder til de sidste af jer som har lyst til at deltage. Der trækkes lod lørdag d. 29. maj og du skal bare klikke på mit link øverst her på siden, til højre for dette indlæg, og lægge din kommentar der.

6 kommentarer:

 1. Hej Stine.
  Jeg kan godt forstå, at der er mange der gerne vil være med. Det er super super sejt gejl til cyklen ;o) Jeg vil være så ydmyg, at trække mig fra din give away, nu hvor jeg med stor stor iver har hæklet noget lign. Det må vidst være mest fair, at overlade vinderchancerne til de andre :o) Til gengæld vil jeg endnu engang takke dig for en super inspirende blog.
  Anette.

  SvarSlet
 2. Du kan tro jeg venter i spændning :-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil bare vinde! Og hvor er den orange også skøn:) Tak for din kommentar hos mig. Hvorfor ses vi snart i Vanløse? Er det en invitation, eller hvad?;-) Ku være dejligt at ses i hvert fald! Kh Puk

  SvarSlet
 4. Hej Puk,
  .... vi snakkede da om at mødes i Vanløse medborgerhus til et lille blogtræf d. 20 juni?? mener jeg.... eller husker jeg galt??
  Var jeg for optaget af at applikere?? ;)

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Stine: Jeg synes bare ikke det blev en fast aftale, men er ikke sikker. Måske vi lige skal snakke sammen efter pinse.
  KH Puk

  SvarSlet
 6. Hej Stine
  Åh den er lækker den orange også!!!
  Der er gået lidt tid, men jeg svarer lige på det du skrev hos mig sidst: Jeg så den der lille tynde smarte limstift hos de damer min mor quilter med for nogle måneder siden. Det så jo bare så nemt ud manner. Så endelig i går tog jeg mig sammen og slog to fluer med et smæk i Østerlars, hvor jeg skulle hente mine drenge og gik ind i den lille patchworkbix og købte mig den sidste de havde. 50kr, det er godt nok mange penge for sådan en lille fyr, håber den gør det jobbige 6kant jobbet meget lettere :) Ja jeg mangler lige at prøve den af.
  Jeg er helt vild med dine armbånd. Det ser brand godt ud med stof, broderi og knapper sammen. Fik du og din datter solgt godt på markedet? Det lød så hyggeligt.
  Kh Rikke

  SvarSlet