tirsdag den 25. maj 2010

Loppemarked på Orø...

Der var masser af mennesker på det årlige loppemarked på Orø i lørdags...

Der var masser af porcelæn, som jeg godt kunne have tænkt mig at tage med hjem....

.... men heldigvis lod jeg fornuften råde og tænkte på vores bus og togtur hjem fra landet, så det blev de små køb denne lørdag.
Jeg er meget glad for den der patchwork/retro skindtaske jeg fik for 20,-. Det broderet vægtæppe ( 10,-) tro jeg kan blive til en skøn pude engang. En lille bitte sennepsskål for en 5ér og turkis/blå stibet mini skål for ditto.
Selma købte 16 små blå Smølfer for 9,50 og Folke fik en pæn kasse lego for 30,- og Løvernes Konge som bamse. Den har han så haft under armen lige siden.... sødt:)

10 kommentarer:

 1. Uh, sikke lækre fund! Hvor var det dog dumt, at jeg ikke tog over og fik et kig for jeg bor i Holbæk. Ha' en skøn dag!

  SvarSlet
 2. Hej Stine.
  Jeg har tildelt dig en award, kig forbi min blog.
  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Så herlig med loppemarked! Bare ordet får hjertet til å banke fortere.Ser ut som om det var et flott marked med MYE fint!
  Synes du var veldig flink som ikke gikk amok :)Men du fikk jo jammen med noen noe kupp da!
  Vesken var kjempeflott!!Og det broderte veggteppet var så nydelig også!Det er så fint å lære barna at mye kan kjøpes brukt og at det ikke er noe dårligere av den grunn. Tvert i mot vil jeg si! Min datter på snart 13 har blitt slept med på loppemarkeder i alle år og hun syntes det var kjempespennende å få noen kroner hun kunne bruke i lekeavdelingen.
  Så kom noen år hvor hun absolutt ikke ville være med, mens hun nå synes det er gøy å se etter morsomme klær og hatter.
  Hun har kjøpe utallige bøker på loppemarked opp gjennom årene og det er jo så praktisk.
  De hun ikke ville beholde har vi gitt bort på neste loppemarked. Din lille Folke er sikkert supersøt der han rusler rundt med løvenes konge :))Ha en fin tirsdag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Sikke skønne køb. Dejligt at loppemarkeder, man kan betale sig fra eksisterer endnu. Synes desværre jeg har været uheldig de sidste gange.

  Jeg opkøbte for et par år siden en masse af det stel med den orange og brune ring på, som er ca. midt i billedet med tallerkener.
  I år ledte jeg efter Temastellet på årets store kræmmermarked her i Århus. - Intet fandt jeg. ;-(

  SvarSlet
 5. Lyder sørme dejligt. Vi var kun et kort smut på øen for at aflevere mindstebarnet til pasning hos farmor og farfar Ingen tid til loppemarked ifølge min mand selvom jeg havde håbet og plaget. Men vi skulle jo også til Malmö på shopping og overnatning, så det var til at leve med,næsten.Missede også loppemarked på Orø i påsken fordi min mor blev indlagt, dobbelt øv.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 6. Hej Stine!

  Nu vælter det vist ind med glade budskaber...

  Du skulle lige tage og slå et lille smut indenom min blog... Jeg har nemlig også sendt dig en award!

  Fortsat god aften!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 7. Også en award herfra, se min blog. =)

  SvarSlet
 8. God morgen Stine :))Håper du og Karen Marie hadde en fin dag i går. Hadde tenkt meg innom deg i går men rakk det ikke. Det høres ut som om du og Karen marie har en drømmejobb hvor dere får brukt kreativiteten deres begge to.
  Ha en fin dag i dag også! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 9. Hei igjen Stine :)) Du HAR virkelig drømmejobben! Jeg har alltid ønsket meg en kreativ jobb. Som ung ville jeg inn på Kunst og Håndtverksskolen i Oslo men det var nesten umulig å komme inn så jeg ga opp før jeg i det hele tatt forsøkte.Dessuten var jeg redd for at jeg ikke ville få meg en jobb jeg kunne leve av etterpå. Så jeg jobber i Telenor.
  Det er en hyggelig jobb, men ikke noen kreativ jobb og det er det jeg ønsker meg mest av alt.Men når jeg går av bussen på ettermiddagen kan jeg utfolde meg kreativt så mye jeg orker.
  Skulle ønske jeg var så modig at jeg turde å kaste meg ut i noe annet. Jeg bobler rent over av formidlingstrang og prosjektene mine står i kø. Trenger bare flere timer i døgnet :)
  Det du gjør høres perfekt ut. Variasjon betyr mye! Skulle ønske min hverdag var sånn! Sukk!Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlet
 10. hold da op nogle fine ting. øv jeg ikke også var der. men jeg ligger i sengen med snotnæse og feber.

  Har godt set de er begyndt at sælge smølfe figure rundt omkring til 40 kr stykket, så hun har da gjort sig noget af et fund, og endnu bedere hvis de er gamle :)
  heldige asen, jeg ville gerne finde så mange smølfer :)

  Ha en skøn dag.

  Kh Sara

  SvarSlet