lørdag den 7. august 2010

Lækkert garn



Jeg er blevet færdig med en opgave til Hendes Verden. En lille kort jakke/trøje strikket i det lækreste uldgarn, Tweed, fra Wilfert´s. Skønt at arbejde med, let og lækkert,.... bare mums.

Garnet findes i et utal af spændende farver, så det kan være rigtig svært at vælge.

Heldigvis skal jeg til at strikke en stribet taske i samme kvalitet, så der har jeg kunnet slå mig løs i hele paletten:)

5 kommentarer:

  1. Det ser rigtig spændende ud det strikkeri der...dejligt garn!

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar - hyggeligt :) Glæder mig til at se, hvad du finder på :)

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig til at se opskriften i bladet, jeg elsker Wilferts garner, de er bare så lækre.
    Kh Gitte

    SvarSlet
  4. Jeg skulle ønske vi hadde tilgang på det bladet her i Norge! Pleier ofte å kjøpe det når vi er i Danmark og det er vireklig mye inspirasjon å hente der. De er heldige som har fått deg med på laget! Så moro å lage ting som skal publiseres på denne måten! Garnet ser nydelig ut! Jeg elsker garn og har store mengder. Jeg har heklet og strikket siden jeg var barn og har selvfølgelig mye ekstra liggende. Ser at du har hatt en nydelig sommer. Bål på stranda og med et sommerhus som ser aldeles nydelig ut! Vemodig at vi har kommmet til august allerede. I morgen er det jobb igjen og snart begynner skolene også.
    Men vi har jo mye annet å glede oss til. Høsten er også en deilig årstid. Ha en fortsatt fin søndag! Klem fra Kardemomme/Benedicte :))

    SvarSlet
  5. Ja, der er nu også noget rart over hjemmestrik, stearinlys og varm te ;O)

    SvarSlet