søndag den 20. juni 2010

Har du hang til slik, så kig med her....I morgen mandag udkommer Hendes Verden nr. 25, hvortil jeg har lavet en slik-sag.
Ja, ja.... du læste rigtig. Jeg har tjent penge på at gnaske mig igennem den ene lækre søde, salte, syrlige pose slik efter den anden, hvorefter jeg har leget med de farvestrålende og knitrende poser, syet og "bagt" dem i ovnene.

Udover min sag er bladet igen fyldt med god inspiration til arbejde med papir, indretning, lækre madopskrifter og strik til hele familien.

9 kommentarer:

 1. Igen du er så inspirerende!!!!!

  SvarSlet
 2. It´s a tough job... but somebody´s gotta do it !!
  Det lyder ellers lækkert :)
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 3. Hvad man ikke gør i den kreative sags tjeneste - har netop været 'nødt til' at spise Kinderæg fordi jeg skulle bruge noget der kunne rasle og komme inden i et tøjdyr (det lille gule plasticæg inde i chokoladeægget rasler så fint med et par perler i) (og du kan snart se resultatet på min blog) :)

  SvarSlet
 4. nøj denne uges hendes verden skal bare med hjem. lige meget hvor lidt jeg har råd, glæder mig til at se dine fine ting :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 5. Hej alle
  Hvor er det skønt at læser at der er andre end mig som har hang til de søde sager og som samtidig får brugt indpakningen til noget fornuftigt;)
  Stine:)

  SvarSlet
 6. Det kan man da kalde en win win situation:-)

  SvarSlet
 7. Man bliver helt lækkersulten.

  SvarSlet
 8. Har købt bladet og på mit arbejde er vi meget inspireret :)

  SvarSlet
 9. Sjovt det der med at bage poserne. Jeg har kun læst om at stryge dem mellem to stykker bagepapir og smelte flere forskellige lag sammen . Og på den måde lave plastpatchwork.
  Bagningen skal dog prøves. Jeg har mange forskellige indkøbsposer liggende i mange farver som skal prøves af.

  SvarSlet