lørdag den 5. juni 2010

Se min brors stue, 2. del!

Stolene har min bror fundet i storskrald, sat i stand og fået ombetrukket med skind. Billederne bagved, og som du kan se endnu tydligere nedenfor, er malet af min mand.
Det er vist typisk mænd at have deres racer med indenfor.....;)
Men jeg synes, at det ser cool ud!!
Billedet over cyklen har min mand malet.Fede, fede hjemmelavede højtalere. Min bror har været i gang igen, og har selv bygget et kabinet, som han har beklædt i finér i ædel træ. Smukt at skue, fed lyd!!Her ovenfor er det min dejlige nevø som har været i gang. Billedet har han malet for nogle år siden, men jeg bliver aldrig træt af at se på det, farverne, detaljerne...
Glasskabet her ved siden af, har min bror selv bygget. Det er bygget på samme måde som det i køkkenet (Se også min brors køkken). Brugen af glas på 3 af siderne,og til hylderne, skaber en lethed og ynde.
8 kommentarer:

 1. jah han har helt sikker gennemført lækker stil.

  Kh Sara

  SvarSlet
 2. hei Stine
  så gøy å finne bloggen din.
  du er heldig med en bror med så god smak og slike ferdigheter! :)
  her var det mye fint. Kunne godt lige noen av hans vitrineskap! :)
  og ser at han også er fan av Hans Wegner - en av mine favoritter!!
  har han laget noe til deg også?

  Ha en strålende helg
  hilsen Åpent hus, Norge

  SvarSlet
 3. Super dygtig din bror, fede ting han har lavet og heldig er han tilmed, at have sådan en dejlig søster der værdsætter ham så højt :0)Ses i morgen til et lille inspira - møde.

  Dejlig søndag til dig og dine, knus Karen Marie

  SvarSlet
 4. Tak for hele serien om din brors bolig. Der er mange seje og personlig detaljer. Gid man kendte sådan en møbelsneker eller endnu bedre gid jeg selv kunne hitte ud af det.

  SvarSlet
 5. Er super vild med de 4 billeder der fortsætter ind i hinanden. Ham din mand laver nogle fede billeder...ham kan du godt være glad for ;-)

  SvarSlet
 6. Seriøst,jeg synes virkelig den stil er grim. Det skab ligner noget der hænger på væggen hos ens mormor!

  På et tidspunkt skriver blogforfatter "glasset giver en let og ynde"- er vedkommende fuldstændig blottet for god stil - det er et fucking træskab der ligner noget en gut har konstrueret i folkeskolen??? Lad mig gætte på det blogforfatteren tolker som smukt, er en konstruktion, som er fed i det mørke Jylland! Få dog lidt stil...!

  SvarSlet
 7. Se det højtalerarrangement. Har aldrig setnoget så kikset. de har ikke fattet, at lyd og enheder til lyd pakkes væk og gemmes nu om dage.

  SvarSlet
 8. Hej Stine,

  Din møbelsnedkererende bror skulle vel ikke tilfældigvis have et lille lager af glasvitrinen?

  SvarSlet