Disse boller er lige hevet ud af ovnene, mums:))
Vi bage et par gange om ugen herhjemme.
Jeg har ikke nogen opskrift, men griber det vi har.
1. tip: jeg hælder altid havregryn i dejen, for at vi får nogle fibre.
2. tip: når jeg bruger birkes til mine boller, er jeg begyndt at hælde birkes i selve dejen og ikke oven på bolle. Så får jeg glæde af birkes, som jeg eller synes mest havner på spækbrættet, hvis det ikke ligger tilbage i posen.
Det giver samtidig et skøn knas.
Bruger også birkes i muffins, gerne sammen med appelsin!!
3. tip: jeg bruger altid kerner i dejen. Disse kerner blender jeg groft i en kaffemølle.
Vi har 2 møller, en til kaffe og en til kerner!
Når man blender kernerne let, trænger olien i kernerne ud i dejen, hvor man får glæde af.
4. tip: for at snyde noget grønt i ungerne og få bollerne til at holde sig fugtige længere, river jeg gerne en hård pærer, eller en ½ squash i dejen.
Det gør jeg også når jeg laver dej til en pizzabund;)
Måske du også har nogle gode tips??
God bagning:))