søndag den 5. februar 2012

Er du ligesom mig...

... noget fummelfingret med en boremaskine, skruer og ravplugs.
Og mangler du viden og overblik over hvilke, hvad og størrelse på skruer og ravplugs man bruger til de forskellige typer vægge, så er der mulighed for at lære det her.
Silvan har igen planlagt en mini gør-det-selv skole, 
og jeg har meldt mig;))

5 kommentarer:

 1. Høres ut som et nyttig lite kurs:)

  SvarSlet
 2. Kunne ikke lade være med at grine og mindes. Jeg vil så gerne være en handy-woman og at hænge et par billeder op kunne da ikke være noget problem. Bevæbnet med skruemaskinen (manden havde forlangt at jeg skulle hænge op med skruer), 4 billeder og masser af gå på mod, gik jeg i gang med at måle. Jeg knoklede og endte med 10 skrue-huller i væggen og billederne røg i en kasse på loftet, for jeg kunne ikke få dem til at hænge i lige linje. Behøver jeg sige at de 10 huller ikke vakte begejstring....ej heller for min ihærdige indsats ;D

  SvarSlet
 3. He he, Lene

  Jeg har meldt mig, fordi sidst at jeg borede et hul i væggen kunne jeg efterfølgende fylde det op med 2 af de små æsker tændstikker før at skruen kunne sidde fast i noget.
  Og jeg vil skyde på at hullet havde en diameter på ca. 3 cm. Men nu er det slut med den slags vægudsmykning, NU skal jeg nemlig lære at gøre det rigtigt:))

  SvarSlet
 4. Det kunne da ellers være en god idé ! nu har jeg endelig fået en boremaskine, og det kunne være godt også at kunne bruge den (som den skal bruges) - og ikke være afhængig af andres hjælp ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Jeg er helt lige som dig :) jeg er bare ikke helt kommet der til, hvor jeg ønsker at lære det endnu :)

  God forbøjelse! Og sejt, sat du gør det!

  Kh. Jenny

  SvarSlet